Vásárlási információk

Termék átvétele

Személyes átvétel

A termékek kiválasztását követően dönthet a vásárlás összegének  kiegyenlítési módjáról: amit személyes átvétel során is megtehet. Ebben  az esetben a helyszín  Komárom. Hétköznap,  nyitvatartási időben van módja átvenni a termékeket csomagolási és  szállítási díj nélkül. A rendelést követően kollégáink emailben, illetve  telefonon értesítik Önt, hogy a megrendelt termékeket mikortól veheti  át.

Házhozszállítás

Csomagjainkat a Magyar Posta Zrt. szállítja ki, a kiszállítás minden  hétköznap 8 és 16 óra között történik (kivéve az ünnepnapokat), ezért  fontos, hogy olyan szállítási címet adjanak meg, ahol a nap ezen  időszakában át tudja venni a csomagot. A sikertelen kézbesítésről a  Magyar Posta Zrt. munkatársa értesítést hagy, ezt követően kérheti az  újbóli kézbesítést –plusz díj fejében- vagy az értesítésen megadott  postafiókban veheti át a csomagját. Amennyiben az értesítést követően  nem veszi át a csomagot, azt a Magyar Posta Zrt. visszaszállítja a  feladónak, a Trops sk sro-nak. Az ilyen esetben, valamint a pontatlan  cím megadása miatt visszaküldött csomagok újrapostázási költségét nem  áll módunkban magunkra vállalni.

Szállítási díjak Magyarország területére:

A szállítási díjtételek forintban értendőek, tartalmazzák az ÁFÁ-t és rendelésenként értendőek. Szállítási díjainkat a csomag átvételekor a megrendelt termékek árával együtt kell kiegyenlíteni.

0-15000 Ft-ig: 1190 ft
15001 Ft-tól: INGYENES!

Szállítási határidők:

Termékektől függően 2-10 munkanap. A rendelést követően  igyekszünk minél hamarabb becsomagolni és postázni a kívánt termékeket,  hogy Ön akár 2 napon belül kézhez kapja azokat.

 

Bejelentkezés

This website uses cookies. More info